Blaturi ceramice bucătărie

  Norvinia Brașov vede lumea bucătăriilor ca un mediu în care designul și funcționalitatea coexistă, precum și eleganța și durabilitatea, detaliile estetice și caracteristicile tehnice. În acest scop, Norvinia aduce viață pe o suprafață extrem de rezistentă la zgârieturi, temperaturi ridicate, substanțe chimice și raze UV, pe lângă faptul că este rezistentă la pete și prezintă o absorbție practic zero datorită porozității sale de aproape 0%.

  Oferă, de asemenea, peste 50 de modele în diferite finisaje pentru a satisface toate tipurile de gusturi, nevoi și tendințe pentru orice proprietar, designer de interior sau arhitect oriunde în lume.

  Vă recomandăm utilizarea plăcilor de 12 și 20 mm grosime pentru blaturi. Aceste grosimi fac posibilă crearea mai multor tipuri de muchii care se potrivesc cu diferite stiluri de proiectare. De asemenea recomandăm o rază de cel puțin 2 mm. Cu cât raza este mai mare, cu atât va avea mai multe impacturi, dar va exista și mai multă culoare de bază în planșă. În zonele cu un risc ridicat de impact (chiuvetele, de exemplu), este recomandată o tăiere a razei de 2 mm, deoarece aceasta este cea mai bună opțiune pentru aspect și durabilitate. Marginea prezentată aici poate fi aplicată și pe unghiuri.


 Calitățile plăcilor ceramice:

· Rezistent la zgârieturi și abraziune din cauza durității suprafeței.
· Rezistent la gheață și îngheț.
· Rezistent la razele UV: Deoarece culoarea este 100% naturală, nu se deteriorează din cauza expunerii la soare sau la temperaturi extreme.
· Rezistent la îndoire. Un modul ridicat de ruptură. Rezistent la sarcini mari de presiune și greutate.
· Rezistent la apă. Impermeabil și rezistent la lichide. Cu un nivel de absorbție aproape de zero.
· Rezistent la temperaturi ridicate. Nu arde în contact cu focul și nu lasă fum sau substanțe toxice.
· Nu eliberează substanțe nocive. Complet potrivit pentru contactul cu alimentele.
· Ușor de curățat. Rezistent la agenții de curățare chimici.
 

Suport clienti Program: Luni - Vineri: 09:00-19:00 Sâmbătă: 10:00-14:00

0723 515 677 office@norvinia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!