Mobilă birou

Mobilierul pentru birou. O atmosferă plăcută face ca experiența de la locul de muncă să fie una mai frumoasă și mai atractivă. Iar la o astfel de atmosferă contribuie și mediul în care lucrezi, mediu care trebuie să fie cât mai practic și funcțional, dar și în același timp și elegant. Norvinia Brașov vă poate oferi soluții de mobilier de birou adaptate oricărei situații și oricărui tip de job, pentru ca fiecare zi la serviciu să fie o adevărată experiență.
Putem construi orice fel de birouri, de la cele simple, la cele manageriale și cele executive. Aveți nevoie de o masă de conferințe? Avem experiență mare în construcția de mese de ședință, de la cele mai mici, de câteva locuri, până la cele mari, chiar și de 24 de locuri.
Și pentru că orice birou are nevoie și de spații de depozitare, avem la îndemână soluții de dulapuri/biblioteci office, care sunt foarte eficiente și foarte practice.
Nu trebuie să uitați că avem o experiență foarte mare și în fabricarea de recepții personalizate, pentru orice tip de afacere sau instituție. Fie că este vorba de o instituție publică, de un hotel, de un spital sau de un business, recepțiile noastre contribuie la o primă impresie excelentă despre dvs. Și asta datorită materialelor de ultimă generație folosite, care ne permit să punem în practică orice dorință a clientului.

Suport clienti Program: Luni - Vineri: 09:00-19:00 Sâmbătă: 09:00-14:00

0723 515 677 office@norvinia.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!