Culori și Structuri Fronturi MDF

Culori și structuri de lemn. O alternativă mai bună la PAL este MDF. MDF-ul este folosit din ce în ce mai mult la fabricarea de mobilier, pentru că permite o calitate mai mare a produselor finale. Dar ce este MDF-ul?
   MDF-ul este tot o placă realizată din același material ca și PAL-ul, dar cu deosebirea că lemnul este tocat mult mai mărunt. Sporirea densității plăcii permite mărirea gradului de prelucrare, astfel că se pot obține modele mult mai complexe.
   MDF-ul vine și el într-o varietate mare de culori, decoruri și finisaje, cu specificația că, spre deosebire de PAL, poate fi atât mat, cât și lucios. Aplicarea decorului/finisajului/culorii pe MDF se face prin termoformare.
   Avantajele MDF-ului sunt durata mai mare de viață, posibilitatea de a rezista mai bine în spații cu umiditate ridicată plus abilitatea de a reuși modele de design mult mai complexe decât PAL-ul. MDF-ul vine însoțit însă și de PAL, în sensul că, carcasele și polițele sunt realizate din PAL, iar fronturile (ușile) sunt fabricate din MDF.
   La fel ca și PAL-ul, MDF-ul poate fi utilizat și el în producția de mobilier pentru casă și birou, dar și pentru spații comerciale.

Suport clienti Program: Luni - Vineri: 09:00-19:00 Sâmbătă: 10:00-14:00

0723 515 677 office@norvinia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!