Blat supermat HPL Fenix

Blatul compozit supermat HPL Fenix ®. Blaturile Fenix sunt construite dintr-un material inovativ, super opac, obținut prin cele mai noi tehnologii. Fenix combină soluțiile elegante cu tehnologii de ultimă generație și ultraperformante. Suprafața exterioară a Fenix utilizează nanotehnologia în combinații cu cele mai noi rășini acrilice, pentru a da un rezultat premium. Datorită indicelui de reflecție al luminii foarte mic, suprafața este una foarte opacă, anti-amprente și foarte moale la atingere.
Un alt avantaj al nanotehnologiei utilizate în construcția blaturilor din Fenix este rezistența la zgârieturi și acțiuni mecanice. Totodată, Fenix poate rezista căldurii, impactului cu diferite obiecte, solvenților pe bază de acizi, dar și componentelor din produsele de curățenie pe care le găsești în orice bucătărie.

 

Nu trebuiesc uitate proprietățile sale antibacteriene, suprafața oricărui blat fiind total igienică și foarte ușor de curățat. Datorită caracteristicilor sale speciale, dar și a procesului tehnologic inovativ folosit în creearea lui, Fenix poate fi folosit într-o gamă largă de aplicații, de la blaturi de bucătărie și baie, la elemente de decor pentru pereți office sau de spitale și alte instituții, până la corpuri de mobilier.

Blaturie din Fenix vin într-o gamă interesantă de decoruri, de la culorile clasice care nu se demodează niciodată și până la nuanțe intense, care amplifică efectul supermat.

Suport clienti Program: Luni - Vineri: 09:00-19:00 Sâmbătă: 10:00-14:00

0723 515 677 office@norvinia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!