Blaturi Piatră Sinterizată

   Piatra sinterizată este un material excelent pentru orice blat de bucătărie. Fie că este clasică sau una modernă, bucătăria dvs. poate fi pusă și mai mult în valoare cu blaturile din piatră sinterizată. Piatra sinterizată este un material relativ nou, care are o mulțime de proprietăți. Ea se caracterizează printr-un aspect foarte plăcut ochiului, e disponibilă într-o gamă largă de finisaje și decoruri, menite să ofere exact ceea ce așteaptă orice gospodină. Toate acestea îmbinate cu eleganța și rafinamentul pe care îl poți obține din blaturile de piatră naturală.
 
  Tehnologia prin care este fabricată piatra sinterizată este una inovativă, menită să aducă în prim plan foarte multe avantaje, ca rezistența ridicată la pete, mucegai sau alte bacterii, ușurința de exploatare și curățare (autocurățare), plus aplicabilitatea nenumărată. Plăcile de piatră sinterizată sunt soluții perfecte pentru blaturi de bucătărie sau ca material pentru incinte specializate, dar merg foarte bine și în construcții, ca pavaje interioare sau exterioare, ba chiar sunt ideale pentru fațadele ventilate.

 

   Faptul că este un material neporos, îi conferă o rezistență mai mare la uzura în timp. Piatra sinterizată este complet impermeabilă și este rezistentă la acizi, substanțe alcaline, abraziuni foarte adânci, foc și îngheț. De asemenea, nu este afectată de razele UV, ceea ce menține finisajul și culoarea originală. Datorită tehlonogiei inedite, suprafața poate reproduce o gamă largă de texturi și finisaje, de la pietre, marmură, metale, piele sau alte materiale. Tododată, procesul de fabricație al pietrei sinterizate este unul care respectă atât oamenii, cât și mediul înconjurător. Nu conține rășini sau derivate petroliere, care ar putea să dăuneze.

Suport clienti Program: Luni - Vineri: 09:00-19:00 Sâmbătă: 10:00-14:00

0723 515 677 office@norvinia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!