Blaturi de cuarț - prețuri

   Blaturile de cuarț - eleganță și rafinament pentru orice bucătărie. Un material natural, foarte eficient, dar și ușor de integrat, perfect pentru o mulțime de utilizări. Pe lângă bucătării, suprafețele din cuarț pot fi utilizate la baruri, ca pavaje interioare, decorațiuni, fațade exterioare pentru clădiri, trepte la scări, faianță pentru pereți sau pentru decorat obiecte ca șemineele. De asemenea, se pot construi corpuri întregi de mobilier din acest material

 

    Utilizarea cuarțului în construirea lucrurilor enumerate mai sus a venit ca urmare a unei dorințe de a obține cele mai bune rezultate, special adaptate așteptărilor tot mai ridicate ale pieței. Astfel că, proprietățile foarte bune ale acestui tip de material, îmbinate cu folosirea unei tehnologii de ultimă generație, a dus la apariția unuia de cele mai folosite și mai apreciate produse. Practic, balanța este una perfectă în combinația dintre dinamica frumuseții naturii și tehnologia high-end a secolului 21.

   Beneficiile produsului din cuarț sunt foarte multe, precum: design modern; o gamă largă de culori și finisaje, inspirate de natură; rezistență ridicată la acțiuni mecanice și chimice; ușurința de folosire și curățare; nu absoare lichide, design elegant modern cât și tradițional; design care rezistă în timp; material foarte aderent; rezistent la pete, impermeabil; rezistent la zgârieturi; durabilitate.

   Suprafețele pot fi lucioase (lustruite), care aduc un plus de lumină în interior, dar și mate, care au acea senzație de căldură a unei case.

  Toate suprafețele din cuarț sunt enviromentally friendly datorită construcției lor foarte solide, dar și a materialelor folosite. 90% din componența acestui produs este alcătuită din elemente naturale sau non-chimice. Practic, suprafețele sunt compuse din: materiale inerte (granit pisat, cuarț pisat, nisip de siliciu, oglinzi pisate etc.), adaosuri (siliciu natural), un element de legătură (o rășină de poliester), pigmenți colorați anorganici și alți aditivi minori.
De asemenea, astfel de produse pot fi alcătuite și din multe materiale reciclate, contribunind astfel la protejarea mediului înconjurător.

Suport clienti Program: Luni - Vineri: 09:00-19:00 Sâmbătă: 10:00-14:00

0723 515 677 office@norvinia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!