Blat de lucru postformat

Blaturile de lucru postformate sunt acele blaturi clasice, laminate, care pot oricând conferi un aer familiar oricărei bucătării. Chiar dacă nu sunt alcătuite din materiale utltrarevoluționare, blaturile de lucru au de partea lor avantajul prețului mai redus, fără a face rabat la calitate.

Practic, un blat postformat este compus dintr-o foaie de laminat, aplicată pe o suprafață compozită cu un miez din fibre lemnoase, cu un profil de cant foarte atrăgător. Foaia de laminat se aplică la final, după ce cantul a fost frezat, tocmai pentru a da un finisaj elegant, frumos și durabil. Tot procesul este realizat prin presare și cu ajutorul căldurii și al unui adeziv foarte rezistent, tocmai pentru ca produsul final să fie unul ce se uzează foarte greu.
Blaturile de lucru postformate vin și ele cu o largă și foarte interesantă gamă de culori, decoruri și finisaje. De departe cele mai preferate sunt cele care au un finisaj cu fibră de lemn, iar aici opțiunile sunt variate, de la stejar, la nuc, molid, pin, fag sau prun. Totodată, blaturile postformate pot avea decoruri ce imită piatra, de la granit, la ardezie și până la marmură. Nu în ultimul rând sunt disponibile și finisaje mai speciale, care au diferite modele, pe gustul tuturor.
Blaturile de lucru postformate rezistă foarte bine la abraziunile și impactul cu obiectele de zi cu zi din orice bucătărie, se curăță și ușor și vin la un preț mai atractiv decât blaturile compozite sau din piatră.

Suport clienti Program: Luni - Vineri: 09:00-19:00 Sâmbătă: 10:00-14:00

0723 515 677 office@norvinia.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!