Filtreaza dupa:

 
 
 
 
  • Amenajarea holului
Configurator culori
Amenajarea holului

Amenajarea holului

Calatoreste in lumea stilurilor de amenajare

Holul este primul lucru pe care il observam atunci cand intram intr-o locuinta, e cartea noastra de vizita in fata oaspetilor care ne calca pragul casei.


E important ca inca de la intrare acest spatiu sa dea senzatia de cladura, sa fie un loc primitor care sa ne imbie sa intram.


Holul nu trebuie sa fie doar un loc care permite trecerea in restul incaperilor, deoarece are diferite functii de catre trebuie sa profitam. Aici putem depozita hainele si cheile in momentul in care ajungem acasa, putand opta in acest sens pentru o gama completa de elemente de mobilier, cum ar fi cuierul sau dulapul.


Moda ne permite acum sa ne bucuram de ceasuri care contrar celor tipice, prezinta tot mecanismul de functionare, datorita carcaselor transparente. Acest mecanism care inainte era ascuns, acum se prezinta in toata splendoarea sa, prezentand cu mandrie ceasul in miscare.


Amenajarea, la fel ca si in cazul celorlalte incaperi, va fi determinata de spatiu de care dispunem, iar elementele decorative vor fi in concordanta cu restul casei.
Daca holul este amplu, atunci il putem amenaja cu diferite piese de mobilier precum scaune si masa, obtinand astfel un spatiu cat mai primitor.


Daca in caz contrar, spatiul este mic, atunci vom incerca sa cream senzatia de amplitudine, prin folosirea culorii alb si printr-o buna iluminare. Vom folosi putine elemente de mobilier pentru a nu supraincarca spatiu si le vom lipi de perete, permitand astfel trecerea.


In ceea ce priveste alegerea culorilor, acestea trebuie sa fie in concordanta cu restul casei si sa respecte armonia nuantelor deja alese.